Foccacia wenche tv2

Focaccia – TV2

Focaccia

2264 Likes, 20 Comments – Wenches kjøkken (@gmnwenche) on Instagram: “ Foccacia på 1-2-3 Oppskrift tilpasset en liten langpanne ca 20×30 cm.

Luftig focaccia som kan nytes som en egen rett eller som tilbehør.

God morgen Norge-Wenches ukesmeny – TV2

God morgen Norge-Wenches ukesmeny

for 6 døgn siden — Fortsatt god påske til dere med oppskrift på focaccia på 1-2-3 … TV 2 Nyheter på Facebook gir deg løpende nyheter, sport og underholdning.

Se innslagene og la deg inspirere av Wenche Andersens oppskrifter!

Wenche Andersens foccacia – Oppskrifter – Aperitif.no

Oppskrift på Wenche Andersens foccacia – Aperitif.no

Wenches kjøkken on Instagram: “ Foccacia på 1-2-3 Oppskrift …

Wenches kjøkken on Instagram: “🌸 Foccacia på 1-2-3 Oppskrift tilpasset en liten langpanne ca 20×30 cm. Tips: Deigen kan lages med kaldt vann og 1 ts tørrgjær dagen i forveien, dekk med plast og sett kjølig. Stekes samme dag som den skal serveres. 5 dl lunkent ev kaldt vann3 ts tørrgjær (ev 1 ts tørrgjær ved kaldheving) 1/2 dl + 2 ss olivenolje1 ts salt1 ts honning (kan sløyfes) ca 1,1 l hvetemel, 2-3 dl av hvetemel kan byttes ut med fint sammalt hvete/ spelt Løs fersk gjær opp i lunkent vann. Tørrgjær tilsettes sammen med melet .Tilsett olje, salt og honning. Elt inn melet . Deigen skal være litt” klissete” som en tykk grøt. Tilsett 2 ss med olje helt mot slutten slik at den smører seg rundt deigen. Dekk bollen med plastfilm og sett til heving 40-50 min.Fordel deigen over i en smurt eller bakepapirkledt langpanne. Klapp deigen til den dekker formen. La deigen etterheve under plast ca 40 min.Hell litt olivenolje over det ferdig hevede brødet. Stikk hul i brødet med fingertuppene og dryss over flaksalt og ev rosmarin Stek på nederste rille i varm stekeovn 200 oC i 20- 30min.Avkjøl på rist.”

2,264 Likes, 20 Comments – Wenches kjøkken (@gmnwenche) on Instagram: “🌸 Foccacia på 1-2-3 Oppskrift tilpasset en liten langpanne ca 20×30 cm. Tips: Deigen kan lages med kaldt vann og 1 ts tørrgjær dagen i forveien, dekk med plast og sett kjølig. Stekes samme dag som den skal serveres. 5 dl lunkent ev kaldt vann3 ts tørrgjær (ev 1 ts tørrgjær ved kaldheving) 1/2 dl + 2 ss olivenolje1 ts salt1 ts honning (kan sløyfes) ca 1,1 l hvetemel, 2-3 dl av hvetemel kan byttes ut med fint sammalt hvete/ spelt Løs fersk gjær opp i lunkent vann. Tørrgjær tilsettes sammen med melet .Tilsett olje, salt og honning. Elt inn melet . Deigen skal være litt” klissete” som en tykk grøt. Tilsett 2 ss med olje helt mot slutten slik at den smører seg rundt deigen. Dekk bollen med plastfilm og sett til heving 40-50 min.Fordel deigen over i en smurt eller bakepapirkledt langpanne. Klapp deigen til den dekker formen. La deigen etterheve under plast ca 40 min.Hell litt olivenolje over det ferdig hevede brødet. Stikk hul i brødet med fingertuppene og dryss over flaksalt og ev rosmarin Stek på nederste rille i varm stekeovn 200 oC i 20- 30min.Avkjøl på rist.”

Wenches kjøkken – 🐣Fortsatt god påske …

Wenches kjøkken – 🐣Fortsatt god påske til dere med…

Focaccia – oppskrift – Klikk

Focaccia | Oppskrift og video – MatPrat

Focaccia | Oppskrift og video – MatPrat

Focaccia er et saftig, italiensk brød med flaksalt og rosmarin som du kan steke i langpanne. Oliven, soltørkede tomater, fetaost og urter kan også brukes for å variere brødet.

Keywords: foccacia wenche tv2