Harastølen tv2

Harastølen kan få nytt liv | TV 2 Play

Harastølen kan få nytt liv. Harastølen ble bygd for over 100 år sidan, og hvis du liker skrekkfilmer har du sikkert sett bilder fra innsiden fra det forfalte …

«Spøkelseshuset» blir hotell – håper å åpne dørene om få år

8. mai 2021 — Det 119 år gamle bygget på Harastølen i Indre Sogn er et imponerende syn til tross for flere tiår med forfall, og det syns investorene fra …

I fjor spøkte det for de ambisiøse hotellplanene i Indre Sogn, men nå er usikkerhet snudd til optimisme og et enormt oppussingsarbeid er i gang.

Snart kan du kanskje bo i «spøkelseshuset» – TV2

Snart kan du kanskje bo i «spøkelseshuset»

19. aug. 2018 — Hvis alt går etter planen, og du har nervene til det, kan du overnatte i det gamle sanatoriumsbygget på Harastølen allerede om et par år.

Hvis alt går etter planen, og du har nervene til det, kan du overnatte i det gamle sanatoriumsbygget på Harastølen allerede om et par år.

Kjøp | TV 2 Play

For å få tilgang til Harastølen kan få nytt liv må du ha en av pakkene under. Velg den pakken som passer deg best. Du kan når som helst bytte pakke. Nyheter.

I går var det et nydelig vær på… – Harastølen Hotell – Facebook

I går var det et nydelig vær på… – Harastølen Hotell | Facebook

I går var det et nydelig vær på Harastølen, og vi hadde besøk av NRK nyhetene. … Gunnhild Taule. Reportasjen var på tv2 07.05.2021. 2 yrs Report.

I går var det et nydelig vær på Harastølen, og vi hadde besøk av NRK nyhetene. ☀️ 😎 Reportasjen kommer i løpet av de neste dagene. Morro at det er så…

7. mai 2021 — I går hadde vi besøk av disse kjekke karene fra TV2 nyhetene. Følg med på 21.00 nyhetene i dagene fremover for reportasjen fra plassen.

Keywords: harastølen tv2