Jakten nrk super

Jakten – NRK Super

Tre deltagere er fanget i det hemmelige universet Neonia. Nå må de komme seg ut derfra før jegeren får tak i dem! Og hvem er den maskerte jegeren?

Jakten – NRK Super

Jakten. 6. episode. En jeger med et smeltet ansikt gjemmer seg i skyggene i Neonia og er klar for å gjøre det vanskelig for laget fra Jørpeland.

Kan du og dine venner vinne Jakten? – NRK Super

Deltagerne må være mellom 10 og 13 år (må fylle 10 år i 2021 eller ha vært 13 i løpet av 2021). Vi søker deg som har et stort konkurranseinstinkt og som liker …

Jakten – NRK TV

Jakten. Tre deltagere er fanget i det hemmelige universet Neonia. Nå må de komme seg ut derfra før jegeren får tak i dem! Og hvem er den maskerte jegeren?

Jakten – Ekstramateriale – NRK TV

18. feb. 2022 — Jakten. Tre deltagere er fanget i det hemmelige universet Neonia. Nå må de komme seg ut derfra før jegeren får tak i dem!

Jakten – 1. episode (Sesong 1) – NRK TV

29. okt. 2021 — 1. episode. Sesong 1; Aldersgrense 9 år; 26 min. Lisa, Maja og Christina får satt samarbeidet på prøve mot en jeger som slår til når …

NRK Super – Hjelp og informasjon – Kontakt NRK

NRK Super – Hjelp og informasjon

De fleste barn under 9 år strever med å lese tekst fort nok til at de forstår innholdet. Det betyr at hvis vi sender serier på originalspråk for de yngste …

Disse jentene ble jaktet på i skogen. Snart kan du se dem på TV

Oppvekst og utdanning, NRK | Disse jentene ble jaktet på i skogen. Snart kan du se dem på TV

23. sep. 2021 — Dette er bakteppet for den nye serien «Jakten», som kommer på NRK Super i november. Barn mellom 10 og 12 kunne søke seg til å være med på å …

Wilde Rolfsen Østebø (13), Tuva Alme (13) og Evelina Halseth (12), håper å bli lokalkjendiser etter den kjekke TV debuten.

Deltar i «Jakten» på NRK Super – Oppland Arbeiderblad

Underholdning, NRK Super | Deltar i «Jakten» på NRK Super: – Litt som å være i et spøkelseshus

9. sep. 2021 — … Bergum Jahr (12) og Kasper Brandshaug (11) fra Raufoss blir nye TV-fjes når NRK Super i høst kjører i gang sin TV-konkurranse «Jakten».

Oskar Kværnlien Bekkelund (12), Emund Bergum Jahr (12) og Kasper Brandshaug (11) fra Raufoss blir nye TV-fjes når NRK Super i høst kjører i gang sin TV-konkurranse «Jakten».

Keywords: jakten nrk super