Nrk komiker debatt

Latterlig politikk – 4. Den store komikerdebatten (Sesong 1)

9. sep. 2021 — Ni komikere får utdelt hvert sitt parti, og en mentor til å lære seg politikken. Til slutt skal de kjempe for partiet sitt i en direktesendt …

Premiere 1. september: Latterlig politikk – NRK

17. aug. 2021 — 9. september møtes komikerne i en direktesendt debatt på NRK1, hvor de skal forsvare partiet de har blitt tildelt.

Latterlig politikk – 3. Jeg hadde glemt at Venstre var et parti …

1. sep. 2021 — Ni komikere får utdelt hvert sitt parti, og en mentor til å lære seg … Til slutt skal de kjempe for partiet sitt i en direktesendt debatt.

Latterlig politikk – NRK TV

1. sep. 2021 — Ni komikere får utdelt hvert sitt parti, og en mentor til å lære seg … Til slutt skal de kjempe for partiet sitt i en direktesendt debatt.

Humor – NRK TV

Ni komikere får utdelt hvert sitt parti, og en mentor til å lære seg politikken. Til slutt skal de kjempe for partiet sitt i en direktesendt debatt.

Vinneren av komikerdebatten er kåret: – Jeg har blandede …

p3.no » Vinneren av komikerdebatten er kåret: – Jeg har blandede følelser

10. sep. 2021 — … «Latterlig politikk» har ni komikere fått utdelt hvert sitt parti, med en mentor som har forsøkt å lære dem politikk og debatt-teknikk.

Etter en time med svette overlepper, frekke hersketeknikker og overraskelser er resultatet nå klart.

NRK tester nytt konsept: Setter opp direktesendt debatt med …

NRK tester nytt konsept: Setter opp direktesendt debatt med komikere

11. aug. 2021 — Da stiller ni komikere til direktesendt debatt i beste sendetid, for å representere det politiske partiet de har fått tildelt. På forhånd har …

– Skal rett og slett prøve å gjøre en bedre jobb enn politikerne.

Om jeg var mann, hadde jeg ikke vært like kjent i dag – TV2

Puppe-debatt i Kringkastingsrådet: – Om jeg var mann, hadde jeg ikke vært like kjent i dag

25. jan. 2023 — I pressemeldingen skriver NRK at det blir «puppe-debatt». … Hun trekker frem at denne uken har komiker Steinar Hallert vist fram …

GOD KVELD NORGE (TV 2): Øyunn Krogh brukte puppene for å løse en humoroppgave på NRK. Nå skal TV-stuntet opp til Kringkastingsrådet. Det vekker mange tanker hos influenseren.

NRK Debatten ville ha Jirde Ali og Antonsen i samme studio

NRK ville ha Sumaya Jirde Ali og Atle Antonsen i samme studio – Vårt Land

16. nov. 2022 — RASISME: Tirsdag fortalte samfunnsdebattant og poet Sumaya Jirde Ali at hun har anmeldt komiker Atle Antonsen for hatytringer.

RASISME: Tirsdag fortalte samfunnsdebattant og poet Sumaya Jirde Ali at hun har anmeldt komiker Atle Antonsen for hatytringer. Kort tid etter spurte NRK Debatten om Jirde Ali ville møte Antonsen i studio.

Keywords: nrk komiker debatt