Nrk redningshundene

Redningshundene – NRK TV

6. jan. 2022 — Når politiet slår alarm, rykker de frivillige og redningshundene deres ut for å lete. Sesong 1Ekstramateriale.

Redningshundene – 2. Ferske valpeforeldre (Sesong 1)

13. jan. 2022 — Den lille valpen Nano har flyttet hjem til Maria og Jan i Tromsø. Drømmen er at han skal bli redningshund. Men har han egenskapene som skal til?

Redningshundene – 3. Søker fra båt (Sesong 1) – NRK TV

20. jan. 2022 — Merete og katastrofehunden Erox søker fra båt. Det bringer opp vonde minner, og Merete vet at katastrofen kan inntreffe når som helst.

Redningshundene – Programomtaler – NRK

10. des. 2021 — Redningshundene. En unik dokumentarserie om hundeeiere og deres firbeinte venner som hjelper til i redningsaksjoner.

Redningshundene – 6. Leirskredet i Gjerdrum … – NRK TV

10. feb. 2022 — Idet Norge våkner til katastrofen i Gjerdrum, rykker flere hundeførere ut med redningshundene sine for å se om de kan bistå.

Redningshundene – 5. Tatt av skred (Sesong 1) – NRK TV

3. feb. 2022 — Redningshundene. De har ett eneste mål: Å finne den savnede. Uansett. Når politiet slår alarm, rykker de frivillige …

Redningshundene – 7. Søk etter mann med Downs … – NRK TV

17. feb. 2022 — Han bør ikke gå alene i skogen, så Aud Ingebjørg og redningshunden Bessie er ute og søker.

Redningshundene – 8. Melding om savnet barn … – NRK TV

24. feb. 2022 — Idet Aud Ingebjørg får melding om at en niåring er savnet fra en badeplass, får hun og redningshunden Bessie fart på seg.

TRAILER – Redningshundene – NRK TV

26. des. 2021 — De har ett eneste mål: Å finne den savnede. Uansett. Når politiet slår alarm, rykker de frivillige og redningshundene deres ut for å lete.

Redningshunden Bessie – NRK TV

27. jan. 2022 — Anne Dorthea (8) har en helt spesiell bestevenn; redningshunden Bessie.

Keywords: nrk redningshundene, redningshundene nrk, redningshunder nrk, norske redningshunder nrk, nrk tv redningshundene, nrk norske redningshunder