Ping vg no

Hvor høy ping har du mot www.vg.no? – Side 3 – Diskusjon.no

PING vg.no (193.69.165.21) 56(84) bytes of data. 64 bytes from 193.69.165.21: icmp_seq=1 ttl=250 time=20.7 ms. 64 bytes from 193.69.165.21: icmp_seq=2 ttl …

Sjekk kvaliteten på linja di – Tek.no

25. jan. 2010 — Pingtest.net er en tjeneste som lar deg teste din internettlinje med tanke på kvalitet fremfor hastighet (for det har du den beslektede …

Å teste hastigheten på nettlinjen sin er er kjær hobby for nerder og nerdetter i de tusen hjem; siden det tross alt er dette som avgjør prisen på bredbåndet er det jo greit å vite om vi får det vi tross alt betaler for. Og da dette er så populært er det mange slike tjenester der ute – som vårt eget speedometer.Men hastighet er en ting, generell kvalitet på linja er en annen. Det hjelper lite med en kjapp linje om mange av datapakkene blir borte på veien (les: slik virker internett), ettersom dette genererer mye ekstratrafikk.Pingtest.net er en tjeneste som lar deg teste din internettlinje med tanke på kvalitet fremfor hastighet (for det har du den beslektede Speedtest.net). Pingtest vil så gradere linja di fra A til F (hvor A er best), og forteller deg videre hvilke problemer som er typiske om du for eksempel skal spille eller snakke med den linjekvaliteten.

VG: Nyheter fra Norges mest leste nettavis

Nyheter fra Norges mest leste nettavis – VG

Norges største nettsted. Oppdateres minutt for minutt på siste nytt innen sport, innenriks, utenriks, og underholdning.

Nettfart: Test

Nettfart

This is a speedtest tool to test the quality of your Internet connection. The measurement methodology is open source and available on Github.

Se mitt måleresultat på Nettfart.no

Kan ikke ping’e. Gjør det noe? – Microsoft Community

31. jan. 2021 — Jeg aner ikke hvor lenge det har vært sånn. Hvis jeg skriver “ping vg.no” får jeg melding med ip-adressen og deretter “Forespørsel avbrutt”. Jeg …

Feilsøking på nettverk og maskin – NDLA

Her er “ipconfig” og “ping” gode hjelpemidler. … Over kan du se at man pinger www.vg.no, og at man har kontakt med denne siden.

Hei! Har uvanlig høy ping. Har aldri… – Anders Lillesæter

PING (vg.no) 3 packets transmitted, 3 received, 0 loss. rtt min/avg/max = 7/7/8 ms. Så da er spørsmålet heller hvilken instanse du opplever høy ping mot?

Mener Sp-politikerne spiller ping-pong med lakseaksjene – E24

Mener Sp-politikerne spiller ping-pong med lakseaksjene – E24

3. feb. 2023 — Som å spille ping-pong med lakseaksjene, sier Venstre. … Mener Sp-politikerne spiller ping-pong med lakseaksjene … Gå til e24.no.

Flere politikere reagerer etter det de omtaler som motstridende utspill om lakseskatten. – Som å spille ping-pong med lakseaksjene, sier Venstre.

Sol.no samler de viktigste nyhetene for deg!

Sol.no samler de viktigste nyhetene for deg! … Alle; dagbladet.no; aftenposten.no; vg.no; nrk.no; nettavisen.no; tv2.no; dn.no; dagsavisen.no …

Sol.no samler de viktigste nyhetene for deg!

Keywords: ping vg no