Sammenligning av pris og tjenester for Storytel vs Fabel: Hva koster det og hvilket er best for deg? Familieabonnement, rabattkoder, og mer!

Å lytte til lydbøker blir stadig mer populært blant leseglade mennesker. To av de mest kjente og populære lydboktjenestene i Norge er Storytel og Fabel. Begge tilbyr et bredt utvalg av lydbøker, men hva er egentlig forskjellene mellom dem? I denne artikkelen vil vi sammenligne prisene og tjenestene til Storytel og Fabel, slik at du kan bestemme hvilken som er best for deg.

Pris og abonnement

Både Storytel og Fabel tilbyr ulike abonnementer for sine brukere. Når det gjelder pris, er det noen forskjeller mellom de to tjenestene.

Tjeneste Pris per måned Rabattkode
Storytel 149 kr Ja
Fabel 119 kr Nei

Som tabellen viser, er Fabel litt billigere enn Storytel per måned. Imidlertid kan Storytel tilby rabattkoder som gir deg muligheten til å få en lavere pris på abonnementet ditt. Dette kan være en stor fordel hvis du er ute etter god verdi for pengene.

Tilgjengelige bøker og innhold

Både Storytel og Fabel har et stort utvalg av lydbøker i sitt bibliotek. Begge tjenestene tilbyr lydbøker innenfor ulike sjangre og kategorier, inkludert skjønnlitteratur, faglitteratur, krim, biografier og mer. Det kan være lurt å sjekke hvilke bøker som er tilgjengelige på begge plattformene før du tar et valg.

Familieabonnement og deling

Dersom du ønsker å dele en lydbokabonnement med familien din, kan dette være en avgjørende faktor for deg. Begge tjenestene tilbyr familieabonnement som lar flere brukere bruke samme konto. Storytel tilbyr et familieabonnement til en noe høyere pris, mens Fabel lar deg legge til opptil fire ekstra brukere uten ekstra kostnad.

Konklusjon

Storytel og Fabel er begge gode alternativer for lydbokelskere, men det er noen viktige forskjeller mellom dem. Hvis du er opptatt av pris, kan Fabel være et billigere alternativ for deg. Hvis tilgjengelighet og rabattkoder er viktig for deg, kan Storytel være det beste alternativet. Hvis du er ute etter et familieabonnement, kan Fabel være mer gunstig med tanke på ekstra brukere.

Uansett hvilken tjeneste du velger, vil du ha tilgang til et stort utvalg av lydbøker og kunne nyte fantastiske historier uansett hvor du er.

Ofte stillede spørgsmål

Hva koster Storytel?

Prisen for Storytel avhenger av hvilket abonnement du velger.

Hva er forskjellen mellom Storytel og Fabel?

Hovedforskjellen mellom Storytel og Fabel er utvalget av bøker og lydbøker de tilbyr.

Kan jeg ha både Storytel og Fabel?

Ja, du kan ha både Storytel og Fabel hvis du ønsker å nyte et bredere utvalg av bøker og lydbøker.

Finnes det noe rabattkode for Fabel?

Ja, det kan være rabattkoder tilgjengelig for Fabel. Du kan sjekke deres nettside eller følge dem på sosiale medier for å få oppdatert informasjon om eventuelle tilbud.

Er Storytel tilgjengelig i Norge?

Ja, Storytel er tilgjengelig i Norge.

Finnes det et familieabonnement for Storytel?

Nei, per dags dato tilbyr ikke Storytel et dedikert familieabonnement.

Hvilket abonnement passer best for meg, Storytel eller Fabel?

Det avhenger av dine personlige preferanser og hva slags bøker og lydbøker du foretrekker. Du kan sammenligne utvalget og prisen for begge tjenestene for å finne ut hva som passer best for deg.

Kan jeg laste ned lydbøker og lytte offline med Storytel?

Ja, med Storytel kan du laste ned lydbøker og lytte til dem offline når du ikke har tilgang til internett.

Hvor mange bøker og lydbøker har Storytel i sitt bibliotek?

Storytel har et omfattende bibliotek med tusenvis av bøker og lydbøker på forskjellige språk. Antallet varierer og øker stadig etter hvert som nye titler blir tilgjengelig.

Hva er forskjellen mellom Storytel og Storytel Originals?

Storytel Originals er en samling av eksklusive lydbokproduksjoner som bare er tilgjengelig for Storytel-abonnenter. Hovedforskjellen er at Storytel Originals er unike produksjoner laget spesielt for Storytel-plattformen. §

Artiklen Sammenligning av pris og tjenester for Storytel vs Fabel: Hva koster det og hvilket er best for deg? Familieabonnement, rabattkoder, og mer! har i gennemsnit fået 3.9 stjerner baseret på 10 anmeldelser