Utforsk apotek og åpningstider i Stavanger: Forus, Tvedtsenteret, og mer

Stavanger er en vakker by med mange flotte apotek som står klare til å betjene innbyggernes behov for medisiner og helsetjenester. I denne guiden vil vi utforske noen av de mest populære apotekene i Stavanger, inkludert deres åpningstider og tjenester.

Forus apotek

Forus apotek er en pålitelig leverandør av medisiner og helsetjenester i Stavanger. Dette apoteket tilbyr et bredt utvalg av produkter, inkludert spesialiserte medisiner og helse- og velværeprodukter. Du finner Forus apotek på følgende adresse:

Adresse:Forusbeen 78, 4033 Stavanger

Åpningstider:Mandag-fredag: 09:00-19:00, lørdag: 10:00-16:00

Tvedtsenteret apotek

Tvedtsenteret apotek er et annet kjent apotek i Stavanger. Dette apoteket har et vennlig personale og tilbyr også et bredt spekter av medisiner og helserelaterte produkter. Her er informasjon om Tvedtsenteret apotek:

Adresse:Tvedtsenteret, Ole Nielsens vei 22, 4029 Stavanger

Åpningstider:Mandag-fredag: 08:00-19:00, lørdag: 10:00-16:00

Vitusapotek Stavanger

Vitusapotek Stavanger er en del av en kjede apoteker som er kjent for sin høye kvalitet og gode service. Dette apoteket er spesielt kjent for å ha et bredt utvalg av medisiner og helseprodukter. Besøk Vitusapotek Stavanger på følgende adresse:

Adresse:Olav V’s gate 1, 4005 Stavanger

Åpningstider:Mandag-fredag: 09:00-20:00, lørdag: 10:00-18:00

Andre apotek i Stavanger

I tillegg til de nevnte apotekene, er det flere andre apotek du kan utforske i Stavanger:

  • Løveapoteket Stavanger
  • Apotek 1 Forus
  • Expert Forus
  • Vitusapotek Tvedtsenteret

Disse apotekene tilbyr også et bredt utvalg av medisiner og helsetjenester.

Kjøp av pimple patches på apotek

Hvis du er på jakt etter pimple patches, kan du også finne disse på flere apotek i Stavanger. Pimple patches er et effektivt middel mot kviser og kan være nyttig for de som ønsker å behandle kviser raskt og effektivt. Sjekk med ditt lokale apotek for å finne ut om de tilbyr pimple patches.

Finn riktig åpningstid for ditt behov

Nå som du er kjent med noen av de mest populære apotekene i Stavanger, er det viktig å merke seg åpningstidene. Å vite når apotekene er åpne kan spare deg for unødvendige turer og sikre at du får dine medisiner og helseprodukter i tide. Kontroller alltid de spesifikke åpningstidene til det apoteket du ønsker å besøke for å være sikker på at de er åpne når du trenger dem.

Oppsummert

Stavanger har et bredt utvalg av apotek som er klare til å betjene innbyggerne med medisiner og helsetjenester. Fra Forus apotek til Tvedtsenteret apotek og Vitusapotek Stavanger, har du mange alternativer å velge mellom. Sørg for å sjekke de individuelle apotekenes åpningstider og tjenester for å finne det som passer best for dine behov.

Ofte stillede spørgsmål

Hva er åpningstidene til apoteket på Forus?

Apoteket på Forus har åpent fra mandag til fredag fra kl. 09:00 til 20:00, og lørdager fra kl. 10:00 til 18:00. Åpningstidene påvirkes også av helligdager, så det kan være lurt å dobbeltsjekke før du drar.

Hvor kan jeg finne apoteket på Tvedtsenteret?

Apoteket på Tvedtsenteret ligger i 1. etasje ved hovedinngangen til senteret. Du finner apoteket ved å følge skiltingen eller spørre en ansatt på senteret.

Har apoteket på Tvedt senteret åpningstider i helgene?

Ja, apoteket på Tvedt senteret har åpent lørdager fra kl. 10:00 til 16:00. Dette kan imidlertid variere, så det er alltid lurt å dobbeltsjekke åpningstidene før du besøker.

Hva er pimple patches og kan jeg få tak i det på apoteket?

Pimple patches er små plaster som brukes til å behandle kviser og urenheter i huden. Du kan få tak i pimple patches på apoteket, da de vanligvis selges der. Spør gjerne en ansatt på apoteket om de har det på lager.

Hva er åpningstidene til Vitusapotek i Stavanger?

Åpningstidene til Vitusapotek i Stavanger varierer mellom ulike filialer. Det er derfor lurt å sjekke deres nettside eller kontakte en spesifikk filial for å få eksakte åpningstider. Vitusapotek har noen filialer med utvidede åpningstider også.

Hvilke åpningstider har apoteket på Tvedtsenteret?

Apoteket på Tvedtsenteret er åpent mandag til fredag fra kl. 09:00 til 20:00, og lørdager fra kl. 10:00 til 16:00. Merk at det kan være avvik i åpningstidene i forbindelse med helligdager.

Hva er åpningstidene for apotekene i Stavanger?

Åpningstidene for apotekene i Stavanger varierer mellom ulike filialer. Det beste er å sjekke de spesifikke apotekenes nettsider eller kontakte dem direkte for å få oppdaterte og nøyaktige åpningstider. Noen apotek har også utvidede åpningstider.

Hvor ligger Vitusapotek på Tvedtsenteret?

Vitusapotek på Tvedtsenteret ligger i 1. etasje, like ved hovedinngangen. Det er skiltet og lett å finne, men om du er usikker kan du spørre en ansatt på senteret.

Hva er åpningstidene til Apotek 1 på Forus?

Apotek 1 på Forus har åpent fra mandag til fredag fra kl. 09:00 til 20:00, og lørdager fra kl. 10:00 til 18:00. Vær oppmerksom på at åpningstidene kan variere under helligdager, så det kan være lurt å sjekke før du drar.

Hva er åpningstidene til Løveapoteket i Stavanger?

Åpningstidene til Løveapoteket i Stavanger kan variere, og det er derfor lurt å sjekke deres nettside eller kontakte dem direkte for å få oppdaterte åpningstider. Løveapoteket har noen filialer med utvidede åpningstider også.

Artiklen Utforsk apotek og åpningstider i Stavanger: Forus, Tvedtsenteret, og mer har i gennemsnit fået 3.8 stjerner baseret på 9 anmeldelser