Veskebærer nrk

Landsmøte – NRK Radio

Direktesendt underholdningsprogram på NRK P1 hvor hva som helst kan skje med hvem som helst på en helt vanlig mandag til torsdag mellom klokka 11 og 13.

5. oktober 2022 – Landsmøte – NRK Radio

5. okt. 2022 — Det 454. Landsmøte er satt! Du kan vinne væskebærer om du finner ut hvor Kristin har reist i ReiseKristin. I tillegg er Torfinn tilbake med …

Det 454. Landsmøte er satt! Du kan vinne væskebærer om du finner ut hvor Kristin har reist i ReiseKristin. I tillegg er Torfinn tilbake med Assosiasjonsleken, og det blir en ny runde med Gjett Karlsen-hiten. Her kan du prate med oss underveis i sendingen: nrk.no/land. Du kan også ringe Replikktelefonen på 23041118. Vel møtt!

Landsmøte – Her kan du prate med oss – NRK

P1. E-post: land@nrk.no; Replikktelefonen: 23 04 11 18; Programsjef: Line Gevelt Andersen.

Statsråd Dale og hans veskebærer – Ekko – NRK Radio

Statsråd Dale og hans veskebærer – Ekko – samfunnspodden – NRK Radio

Visste du at samferdselsminister Jon Georg Dale kan furte en uke om Tottenham har tapt en viktig kamp? Da er det godt å ha en rådgiver som kjenner ham godt.

Visste du at samferdselsminister Jon Georg Dale kan furte en uke om Tottenhamhar tapt en viktig kamp? Da er det godt å ha en rådgiver som kjenner ham godt.Det er ikke mange som jobber tettere enn statsråder og deres rådgivere. Til Ekko kommer samferdselsminister Jon Georg Dale og rådgiver Karine Skaret.Vi spør om alt fra hvordan de samarbeider om politiske saker til humor og hva statsråden har i veska ¬– til rådgiveren. Programleder Ragna Nordenborg

Solbergs høyre hånd slutter: – Jeg er en veldig dårlig … – NRK

1. des. 2017 — Solbergs høyre hånd slutter: – Jeg er en veldig dårlig veskebærer. Sigbjørn Aanes går av etter over syv år som Erna Solbergs nærmeste …

Synnøve Svabø veskebærer for Knut Arild Hareide – NRK

27. nov. 2019 — Rune Nilsons nye NRK P1-program skal hete «Landsmøte» – får Elin Aandal-Herseth som makker. – Det skal være et møte med hele landet.

Rune Nilsons nye NRK P1-program skal hete «Landsmøte

Facebook

Min nye veskebærer by Erna Solberg Synnøve Svabø har vært med meg på … Resultatet av dette kan du høre i Nitimen på NRK P1 klokken 09.15 fredag morgen.

Min nye veskebærer – Facebook

21.4k Followers, 349 Following, 994 Posts – See Instagram photos and videos from NRK P1 (@nrkp1)

Keywords: veskebærer nrk