Vg coronatiltak nå er det ring

Coronatiltak: Nå er det ring 1, ring 2 pluss tiltaksnivå A, B, C …

Coronatiltak: Nå er det ring 1, ring 2 pluss tiltaksnivå A, B, C og D som gjelder – VG

10. feb. 2021 — Coronatiltak: Nå er det ring 1, ring 2 pluss tiltaksnivå A, B, C og D som gjelder. Helseminister Bent Høie (H) presiserer at systemet med …

Helseminister Bent Høie (H) presiserer at systemet med ring 1 og ring 2 ikke i seg selv forklarer hvor strenge coronatiltakene er.

Ap kritiserer coronainformasjon: – Tall- og bokstavsuppe – VG

10. feb. 2021 — I strid med faglige anbefalinger innførte regjeringen ring 1 og ring 2 med tiltaksnivåer fra A til D: – Nå henger jeg ikke med lenger, …

I strid med faglige anbefalinger innførte regjeringen ring 1 og ring 2 med tiltaksnivåer fra A til D: – Nå henger jeg ikke med lenger, sier Arbeiderpartiets helsepolitiker Tuva Moflag.

Helsedirektoratet og FHI anbefaler at «ringtiltak» oppheves på …

Helsedirektoratet og FHI anbefaler at «ringtiltak» oppheves på Østlandet – VG

16. feb. 2021 — I fylkene Oslo og Viken er det nå 20 kommuner der regjeringen har bestemt hvilke tiltak som skal gjelde. Disse kommunene er delt inn i «ring …

Helsedirektoratet og Folkehelseinstituttet anbefaler at regjeringens tiltakspakker i «ring 1» og «ring 2» i Oslo og Viken oppheves.

Regjeringen viderefører tiltak i østlandskommuner – VG

Regjeringen viderefører tiltak i østlandskommuner – med noen endringer – VG

9. feb. 2021 — Inntil nå har plassering i det som er blitt kalt ring 1 eller ring 2 vært ensbetydende med hvor strenge tiltakene har vært.

De strenge tiltakene i østlandskommunene blir videreført, men Nordre Follo og Ås får noen lettelser.

Oslo gjør noen lettelser – men holder på skjenkestoppen – VG

17. feb. 2021 — Når regjeringen nå har opphevet de nasjonale ring-tiltakene som hovedstaden har vært omfattet av, velger imidlertid Oslo fortsatt å holde …

Oslo vil åpne campus for studenter og fritidsaktiviteter for at barn og unge kan drive med fritidsaktiviteter både innendørs og utendørs. Men stengte kjøpesenter, stengte treningssentre og skjenkestopp fortsetter.

Støtten til tiltakene har aldri vært lavere – VG

10. feb. 2021 — 10.02.2021. Coronatiltak: Nå er det ring 1, ring 2 pluss tiltaksnivå A, …

59 prosent støtter tiltakene som er satt inn, ifølge Helsedirektoratets befolkningsundersøkelse. Støtten er lavest i den yngste aldersgruppen.

Nå lettes de nasjonale tiltakene! – VG

15. apr. 2021 — Halvering av avstandsråd, barn og unge kan trene som normalt og … og med midnatt er de nasjonale coronatiltakene litt mindre inngripende.

Halvering av avstandsråd, barn og unge kan trene som normalt og ikke lenger full skjenkestopp – fra og med midnatt er de nasjonale coronatiltakene litt mindre inngripende.

Kommentar: Regjeringen har kjørt seg fast i ringen – VG

1. feb. 2021 — Det begynner å merkes for alle og enhver, nå. Situasjonen er slik i fedrelandet at flere mutanter av coronaviruset er på frifot.

Dette er et nødrop fra innenfor ringen. Er det noen kodeknekkere i landet?

Helsedirektoratet: Ikke ring! – VG Nå: Coronaviruset

9. jun. 2021 — Ikke ring informasjonstelefonen nå. … NYE CORONATILTAK: EU er enige om flere coronatiltak mot Kina. FAZRY ISMAIL / EPA.

Etter at coronapasset i går ble tilgjengelig for beskyttede nordmenn, har Helsedirektoratet opplevd voldsom pågang på informasjonstelefonen.

VG on Twitter: “Coronatiltak: Nå er det ring 1, ring 2 pluss …

10. feb. 2021 — vg.no. Coronatiltak: Nå er det ring 1, ring 2 pluss tiltaksnivå A, B, C og D som gjelder. Helseminister Bent Høie (H) presiserer at systemet …

Keywords: vg coronatiltak nå er det ring