Vg ubåt

Ubåt – VG

Les nyheter, artikler og se videoer om Ubåt på VG.

Les nyheter, artikler og se videoer om Ubåt på VG

De vokter Norge – under vann: «Vi kjenner selvsagt på alvoret

De vokter Norge – under vann: «Vi kjenner selvsagt på alvoret» – VG

12. nov. 2022 — HAAKONSVERN ORLOGSSTASJON (VG) De er smidige og slagkraftige, og vanskelige å oppdage. Ubåtene er Norges øyne og ører under vann.

HAAKONSVERN ORLOGSSTASJON (VG) De er smidige og slagkraftige, og vanskelige å oppdage. Ubåtene er Norges øyne og ører under vann.

NÅ Nyhetsdøgnet – VG Direkte

En norsk ubåt fikk problemer nordøst i Porsangerfjorden i Finnmark og slepes nå av ei redningsskøyte, ifølge avisen Kyst og Fjord.

E-sjefen om russiske ubåter: – Vi har rimelig god oversikt – VG

E-sjefen om russiske ubåter: – Vi har rimelig god oversikt – VG

20. okt. 2022 — LUTVANN LEIR (VG) Etterretningssjef Nils Andreas Stensønes sier de følger nøye med på russiske ubåter. Han tror Putin vil unngå at krigen …

LUTVANN LEIR (VG) Etterretningssjef Nils Andreas Stensønes sier de følger nøye med på russiske ubåter. Han tror Putin vil unngå at krigen skal spre seg.

Trusselen på havets bunn – VG

1. okt. 2022 — Det kan ha blitt brukt ubåter, muligens med en miniubåt om bord til å styre det på plass. Dykkere kan ha styrt sprengstoffet på plass, …

Slik passer Nato på norsk gassproduksjon – VG

Slik passer Nato på norsk gassproduksjon – VG

21. okt. 2022 — Gjennom periskopet til en norsk ubåt kan man tydelig se hvordan Forsvaret i samarbeid med Nato har trappet opp beskyttelsen av olje- og …

Gjennom periskopet til en norsk ubåt kan man tydelig se hvordan Forsvaret i samarbeid med Nato har trappet opp beskyttelsen av olje- og gassproduksjonen i Nordsjøen.

Russiske ubåter oppdaget utenfor Bergen – VG Nå – VG Direkte

Russiske ubåter oppdaget utenfor Bergen – VG Nå: Nyhetsdøgnet

Ubåtjegeren skal ha skygget båtene og rapportert på posisjonen deres til NATO-styrker og baltiske styrker tok over. Ubåtene skal ha blitt observert lørdag 16.

Den britiske ubåtjegeren «HMS Portland» var på oppdrag i Nordsjøen utenfor vestlandskysten, nordvest for Bergen, da det oppdaget de russiske ubåtene Severodvinsk og Vepr, skriver den britiske marinen i en pressemelding.

Savnet ubåt funnet i minst tre deler – 53 personer bekreftet …

Savnet ubåt funnet i minst tre deler – 53 personer bekreftet omkommet – VG

23. apr. 2021 — VG oppga tidligere at ubåten er bygget for å tåle et trykk på rundt 250 meters dybde, men fartøyet skal tåle trykket på 250 inntil 500 meters …

Søndag bekrefter indonesiske myndigheter at alle 53 om bord på ubåten Nanggala 402 har omkommet. Båten har blitt funnet revet opp i minst tre deler.

Krigen i Ukraina: – Vil unngå pinlig angrep – VG

Russland flytter ubåter fra base på Krim-halvøya, frykter et pinlig angrep fra Ukraina. – VG

20. sep. 2022 — Frykten for å miste noen av sine mektigste våpen i Svartehavet, tvinger den russiske marinen til å flytte ubåter. Det viser at Russland ikke …

Frykten for å miste noen av sine mektigste våpen i Svartehavet, tvinger den russiske marinen til å flytte ubåter. Det viser at Russland ikke er trygge på evnen til å forsvare Krim-halvøya.

Keywords: vg ubåt