Vill i hjertet tv2

Vill i hjertet | TV 2 Play

Eventyrjenta Tonje Blomseth tar fatt på sitt livs vanskeligste prosjekt når hun og kjæresten Per Anders skal bo et helt år langt ute i Canadas villmark.

Promo: Vill i hjertet – sesong 1 – TV 2 Play

Eventyrjenta Tonje Blomseth tar fatt på sitt livs vanskeligste prosjekt når hun og kjæresten Per Anders skal bo et helt år langt ute i Canadas villmark.

TV 2 forsvarer «Vill i hjertet» – Nationen

19. mar. 2020 — At TV 2 viser serien «Vill i hjertet» er ikke en tilslutning til at nordmenn i utlandet kan ta seg til rette uten konsekvenser, …

– At TV 2 viser serien «Vill i hjertet» er ikke en tilslutning til at nordmenn i utlandet kan ta seg til rette uten konsekvenser, sier programredaktør Kathrine Haldorsen.

Om «Vill i hjertet» på TV 2: Respektløshet i beste sendetid

Om «Vill i hjertet» på TV 2: Respektløshet i beste sendetid – Nationen

14. mar. 2020 — Tonje Blomseth kunne ha vært en flott, ung villmarks-ambassdør. Nå har hun en stor jobb å gjøre, om vi skal ta henne seriøst i fremtiden.

Tonje Blomseth kunne ha vært en flott, ung villmarks-ambassdør. Nå har hun en stor jobb å gjøre, om vi skal ta henne seriøst i fremtiden.

Vill i hjertet – Strømme online | TV Guide

Eventyrjenta Tonje Blomseth tar fatt på sitt livs vanskeligste prosjekt når hun og kjæresten Per Anders skal bo et helt år langt ute i Canadas villmark.

Eventyrjenta Tonje Blomseth tar fatt på sitt livs vanskeligste prosjekt når hun og kjæresten Per Anders skal bo et helt år langt ute i Canadas villmark. Mange mil fra nærmeste sivilisasjon møter de hver dag store utfordringer. Med seks hunder som også trenger sitt, og med temperaturer ned mot 40 minusgrader, blir det en hard kamp mot naturen. Orker de å fullføre prosjektet, og hvordan går det med forholdet underveis?

Vill i hjertet | Apple TV (NO)

Vill i hjertet. Documentary 2020. Available on TV 2 Play. Eventyrjenta Tonje Blomseth tar fatt på sitt livs vanskeligste prosjekt når hun og kjæresten Per …

Eventyrjenta Tonje Blomseth tar fatt på sitt livs vanskeligste prosjekt når hun og kjæresten Per Anders skal bo et helt år langt ute i Canadas villmar…

Et slikt ensidig og flaut program er i seg selv en skandale og …

Debatt, Kultur | Et slikt ensidig og flaut program er i seg selv en skandale og burde umiddelbart blitt trukket fra TV 2s plattformer

6. mar. 2020 — I TV 2-serien «Vill i hjertet» om det tidligere parets opphold i Yukon som i februar hadde premiere på TV-kanalen, gråter og klager Blomseth …

Har Per Anders Eira vært klar over at hans tidligere kjæreste Tonje Blomseth ikke hadde nødvendige tillatelser til jakt, felling av trær og hyttebygging i den kanadiske villmarka da han gikk med på å bli med friluftsbloggeren på eventyr?

VILL I HJERTET – Tonje Blomseth

VILL I HJERTET — Tonje Blomseth

Vill i hjertet er boka om et ungt par som realiserer drømmen om å leve et år i kanadisk villmark. Inspirert av Helge Ingstads pelsjegerliv, …

Vill i hjertet er boka om et ungt par som realiserer drømmen om å leve et år i kanadisk villmark.  Inspirert av Helge Ingstads pelsjegerliv, tar Tonje Blomseth med seg kjæresten Per Anders Eira på eventyret. De dyrker det gode og enkle liv utendørs, langt fra sivilisasjonen, men møter også utfordringer. Å være på tur sammen over så lang tid, er en ny erfaring både for Tonje og Per Anders. De møter og løser en rekke problemer som oppstår gjennom oppholdet i det sagnomsuste Yukon-territoriet. Med seg har de seks polarhunder, et lite hundespann som gjør det mulig å forflytte seg gjennom en lang og kald vinter. FOR ENGLISH VERSION – WAIT UP. IT’S COMING. SOOOOME DAY.

Keywords: vill i hjertet tv2