Piercing-smykker – følg moten med utrolig utvalg på nett

Ulike former av piercinger har blitt alt vanligere i Norge, selv om de enn så lenge ikke helt er på nivå med klassiske hull i ørene. Denne utviklingen har ført til at det er mulig å velge fra et svært bredt utvalg piercing-smykker, særlig hvis du handler på nett.

Type piercing og område på kroppen har mye å si

Piercingens plassering har åpenbart svært mye å si både for type smykke og i hvor stor grad smykket kan vises frem. Det er vanlig å dele inn kategorien piercing-smykker i for eksempel navlepiercinger, nesepiercinger, tungepiercinger, intimpiercinger og så videre. Det finnes kanskje ingen fasitsvar når det gjelder hvilket smykke som passer til hvilken kroppsdel, men det er for eksempel neppe praktisk å plassere et piercing-smykke med anheng i munnen.

På nett er det mulig å filtrere og sortere på både ulike materialer, farger og anbefalt bruk. Det gjør prosessen med å finne det ultimate piercing-smykket litt enklere.

La piercing-smykket være en del av antrekket

For noen er det helt fint å gå for ett nøye utvalgt piercing-smykke, som så er et fast tilbehør. Noen steder på kroppen kan det også være greit å holde seg til variasjoner når det gjelder for eksempel farger eller eventuelt materiale – men uten å gjøre for store endringer i form.

Andre piercinger kan med fordel tilpasses etter både humør og antrekk, det gjelder for eksempel navlepiercinger eller ørepiercinger. Slike steder er det mulig å velge mellom en mengde ulike ringer, staver og andre design – med eller uten anheng og andre detaljer. Dessuten er det mange piercing-smykker som har ulike steiner, uten at et slikt smykke må koste en formue.

Det er selvfølgelig viktig å følge med på at piercingen er ren og fri fra for eksempel betennelser, men ikke vær redd for å prøve ut forskjellige design. Med rimelige piercing-smykker kan du prøve noe nytt nesten hver dag.