Gjør deg klar for julefeiringen

En rekke internettforhandlere tilbyr nå mange forskjellige fraktløsninger. De mest brukte er for tiden pakkebutikker, fordi du så enkelt kan hente bestillingen når den passer inn i hverdagen din. Fraktløsningen er ganske uproblematisk, og typisk den mest prisbevisste typen levering.

Du bør også velge å få produktene levert hjem til deg eller på jobben din. Frakttypen viser seg typisk å være et hakk dyrere, men like usedvanlig smart. Den mest prisbevisste typen levering kan ikke motbevises ved å hente varene selv, men den løsningen er avhengig av at boligen din ligger i kort avstand fra nettforhandlerens hjem.

Frakttiden er ekstremt avgjørende dersom du trenger varene på noen få sekunder, så det er derfor svært viktig at du sjekker estimert leveringstid for det respektive produktet.

Flere e-butikker gir levering etter en enkelt virkedag for mange varer, men vær forsiktig da det forutsetter at bestillingen er lagt inn før et eksakt tidspunkt, med sikte på at de har mulighet å rekke å få fikset produktene før de lageransatte har fire netter.

Noen få internettbutikker tilbyr gratis levering, men vanligvis bare når du kjøper for et bestemt beløp. Som et alternativ kan du ta den billigste leveringsmetoden, som ofte – uansett om du bor i nærheten av Viborg, Kalundborg eller Ribe – er å få dem til å levere varene til et utleveringssted.

De fleste nettvarehus tilbyr 1-dags levering

Det er ekstremt enkelt for folk å sammenligne priser (via f.eks. PriceRunner) hos forskjellige nettselskaper og har derfor et stort antall nettbutikker på internett som har blitt tvunget til å redusere salgsprisene på mange av varene deres – for barn og babyer, men også for damer og herrer – enormt, og til og med noen ganger garantere gratis levering.

På den annen side kan det likevel være lønnsomt å analysere noen forskjellige nettbutikker for tilbud før du bestiller, slik at du ikke er i tvil om å få den beste prisen.

Trustpilot gir alltid solide muligheter

Før folk handler i en nettbutikk kan du på en viss måte holde et øye med selskapets handelsbetingelser, men det er bare ikke superinteressant.

Et annet alternativ kan kanskje være å se nærmere på om nettbutikken støttes av e-merket, som lenge har vært en garanti for at nettselskapet forsvarer de danske reglene, i tillegg til nettvirksomheten fra tid til annen overvåkes av advokater som har nær kjennskap til gjeldende lover. I tillegg tilbys du muligheten til støtte når du støter på dilemmaer med kjøpet.

Et bevis på at internettselskapet oppfyller de offisielle danske reglene

Trustpilot produserer passende solide snarveier for å studere synspunktene til forskjellige andre forbrukere, og med dette slår vi et slag for deg å undersøke nettbutikkens vurderinger før du fullfører handlen.

Facebook tilbyr også en rekke utmerkede muligheter til å få et inntrykk av nettbutikkens kundefokus. I tillegg kan du til og med se butikker på nettet hvor folk kan skrive en anmeldelse av kjøpsopplevelsen, som bør brukes på samme måte for å fastslå kundetilfredshet.

Informasjon om tilbud og internettselskaper beskyttes rutinemessig, men det er ikke mulig for oss å gi garantier mot endringer som kan ha blitt gjennomført siden siste oppdatering av nettsidens informasjon.