For deg som trenger en ny opplevelse

Heldigvis tilbyr de fleste nettbutikker mange forskjellige fraktmetoder. Noe av det mest brukte er foreløpig å få det levert til et hentested, slik at du har mulighet til å hente bestillingen selv når det passer deg best. Frakttypen er ganske smart, og typisk også den mest prisbevisste typen levering.

Du kan også prøve å få produktene levert hjem til deg eller på arbeidsplassen din. Fraktløsningen er dessverre litt dyrere, men også veldig praktisk. Den lettest kjøpte fraktformen vil imidlertid alltid være å hente produktene selv, noe som imidlertid krever at du fysisk befinner deg innenfor kort avstand fra e-forhandlerens fungerende lager.

Et stort antall e-butikker lover dag-til-dag levering på flere varer, men ikke glem at du er pålagt å bestille før et fastsatt tidspunkt slik at de sannsynligvis kan få de nye varene ut av døren før pakkeriet drar hjem.

Noen e-butikker lover gratis levering, men dette gjelder vanligvis kun hvis du bestiller for et fastsatt beløp. I tillegg bør du foretrekke den billigste leveringsløsningen, som oftest – uansett om du er i nærheten av Odense, Skanderborg eller Vejen – vil være å få fraktselskapet til å kjøre bestillingen din til en pakkebutikk.

Sjekk om e-butikken er medlem av e-merkeordningen

I dag er det veldig greit for kjøpere å søke etter priser fra flere internettselskaper og med det motivet flere nettbutikker har blitt tvunget til å presse utsalgsprisene på mange av produktene sine – for babyer og barn, så vel som for voksne – voldsomt, og noen ganger til og med tilby levering uten betaling.

Derfor kan det fra tid til annen vise seg lønnsomt å analysere noen nettbutikker for rabatter før du fullfører kjøpet, slik at du er på den sikre siden av å få den billigste prisen.

Man skal bare ikke undervurdere at i tilfelle en nettbutikk markedsfører varer til en salgspris som kan sees på som fantastisk beskjeden, så kan det ofte være et symbol på et uautentisk nettselskap. Kortkjøp er likevel en del av en enhet, som beskytter deg som kjøper mot uautentiske nettbutikker.

Vi anbefaler generelt kjøp med standard betalingskort eller betaling med mobiltelefon. Alternativt kan du bruke en avdragsordning fra for eksempel ViaBill i tilfelle du har tenkt å tilbakebetale regningen i flere rater.

Må fagfolk som er godt kjent med retningslinjene

Før folk kjøper fra en forhandler på internett, bør du liksom lese gjennom selskapets vilkår og betingelser, men dette er vanligvis en omfattende oppgave.

Et alternativt forslag er å sjekke om nettforhandleren er medlem av e-merket, fordi det typisk er en indikasjon på at internettselskapet overholder de danske lovene, i tillegg til at nettbutikken blir tidvis inspisert av fagfolk som har mye erfaring med reglene. Du får også muligheten til å få assistanse når du har problemer med bestillingen din.

I tillegg til dette foreslås det at kunden er nøye med de mest vesentlige vilkårene som kan håndheves i forbindelse med bestillingen, for eksempel byttepolitikken garantert av nettforhandleren. I den forbindelse er det også aktuelt at du fortsatt lagrer kvitteringsmailen din, slik at du alltid kan bekrefte transaksjonen, uansett om du er på utkikk etter et produkt til voksen eller barn.

Trustpilot tilbyr flere utmerkede alternativer

Trustpilot tilbyr deg ganske ønskelige løsninger for å studere en stor gruppe av andre brukeres omtaler og derfor anbefales det at du vurderer e-selskapets kritikk før du handler.

Facebook gir deg også ganske fantastiske snarveier for å få en ide om internettvirksomhetens popularitet. I tillegg til det møter vi en rekke internettbedrifter hvor du kan formulere en vurdering av bestillingsprosessen, som også må brukes til å vurdere hvor fornøyde kundene er.

Dette nettstedet er finansiert av annonseinntekter. Vi har tette samarbeid med ulike e-butikker når vi publiserer butikkenes produkter, og høster provisjon når den besøkende vi videresender gjør et kjøp.

Kunnskap om produkter og internettsteder vedlikeholdes ofte, men vi gir ingen garanti mot rettelser som er gjort siden vi sist oppdaterte sidens informasjon.